• Flag NL
  • Flag EN
  • Flag DE

Over ons

Multi's

Sinds onze oprichting in 1973 ontwerpen en produceren wij POS materiaal van karton en kunststof in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Iedere dag opnieuw maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring om onze klanten optimaal te bedienen met opvallende en functionele displays die uw producten verkopen op de winkelvloer, daar waar 70 % van alle aankoopbeslissingen genomen wordt!

Door onze creativiteit, kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid hebben we gedurende al die jaren een brede en trouwe klantenkring opgebouwd. Bij de ontwikkeling van uw display komen wij - vaak vanaf de conceptfase - met ideeën en voorstellen in de vorm van schetsen en modellen. Voor u als klant zijn daar geen kosten aan verbonden, omdat wij overtuigd zijn van de kracht van onze ideeën.

Krasloten
Maxi Cosi

Onze zeer ervaren accountmanagers, deskundig en proactief, staan samen met onze ontwerpstudio klaar om u van het beste advies te voorzien. Dat kan een eenvoudige showcard zijn of een simpele tray met topkaart. Maar ook een in het oog springende display, want vaak is er méér nodig om de aandacht van de shopper te vangen. Creativiteit is daarbij het toverwoord. Creativiteit, ook binnen het kader van toenemende restricties van retailers en logistieke partners, met name gericht op het uitlichten van uw producten!

Omdat wij zelf ontwerpen én produceren, hebben wij het gehele displaytraject in eigen hand. Hierdoor kunnen we snel schakelen, ook bij zeer korte levertijden. Een groot voordeel in het hedendaagse dynamische retail landschap.

Indien gewenst nemen we in aanvulling op de productie ook het vaak complexe traject van opzetten en afvullen voor onze rekening. Wereldwijde levering tot op de winkelvloer behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Wij kunnen u dus totaal ontzorgen tegen zeer scherpe tarieven!

Indien u meer wilt weten over ons en onze mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij zullen uw vragen graag beantwoorden.